Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jacob Elkjær skiftede for fem år siden lyden af havets bølger i sundet, roen og de hjertevarme omgivelser på Restaurant Fænøsund ud med restaurant Grøften i hjertet af Tivoli, hvor 3000 medarbejdere har deres gang i sæsonen. Lyden af storbyen; biler, tog, mennesker, massevis af nybyggeri, en helt andet lydkulisse end det idylliske hav. Det var den fysiske forandring, men meget mere fulgte med for middelfarteren, Jacob Elkjær, fortæller han til Ugeavisen.
”Vi drev Restaurant Fænøsund fra 2000 til 2016, det var der, vi kom fra, og jeg kan allerede nu sige, når jeg ser tilbage på fem år i København, at Fænøsund var noget helt andet end hverdagen i dag på en meget kendt Københavnerrestaurant. Med et stort M i hjertet for Middelfart til en ærkekøbenhavnerforretning bliver man hurtigt kastet for løverne, og får åbnet sine øjne for, hvor forskellig de to verdner er,” husker Jacob Elkjær.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025