Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 11. marts 2020 blev restauratør Henrik Yde og hans Kiin Kiin-imperium ramt med hidtil uset kraft. Alle 12 spisesteder og restauranter skulle lukke, og bekymringerne spredte dig hurtigt som ringe i vandet. Hans stjernekok var bange for at miste sit job. Vinleverandøren frygtede konkurs, og hans tjenerelev overvejede at skifte uddannelse. For hvor længe ville pandemien vare, og hvilke konsekvenser ville den få for en branche, hvis forretningsmodel bygger på fællesskab og tæthed?
Men nu, efter 686 dage med nedlukninger, genåbninger og kontant usikkerhed, kan Henrik Yde, hans ansatte og leverandører øjensynligt endelig ånde lettet op, skriver Berlingske.
”Det bliver virkelig dejligt. Det har været nogle forbandede år, og det bliver rart, at vi nu bedre kan planlægge, og at det ikke lægger en hel restaurant ned, hvis der er en medarbejder, som får corona,” siger Henrik Yde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025