Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 11. marts 2020 blev restauratør Henrik Yde og hans Kiin Kiin-imperium ramt med hidtil uset kraft. Alle 12 spisesteder og restauranter skulle lukke, og bekymringerne spredte dig hurtigt som ringe i vandet. Hans stjernekok var bange for at miste sit job. Vinleverandøren frygtede konkurs, og hans tjenerelev overvejede at skifte uddannelse. For hvor længe ville pandemien vare, og hvilke konsekvenser ville den få for en branche, hvis forretningsmodel bygger på fællesskab og tæthed?
Men nu, efter 686 dage med nedlukninger, genåbninger og kontant usikkerhed, kan Henrik Yde, hans ansatte og leverandører øjensynligt endelig ånde lettet op, skriver Berlingske.
”Det bliver virkelig dejligt. Det har været nogle forbandede år, og det bliver rart, at vi nu bedre kan planlægge, og at det ikke lægger en hel restaurant ned, hvis der er en medarbejder, som får corona,” siger Henrik Yde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025