Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Naturskønne omgivelser, god hjemmelavet mad og en afslappet stemning. De tre elementer bliver hovedingredienserne i det spisested, som Marianne og Henning Brodersen i øjeblikket er ved at bygge op på Birkemose Golf Club, hvor de er nye forpagtere af restauranten, skriver Ugeavisen Kolding.
”Vi kunne godt tænke os, at det blev et sted, man tog hen og spiste, også selvom man ikke spiller golf, for det ligger fantastisk, og der er en dejlig udsigt. Det er lidt noget andet, end man finder inde i Kolding,” fortæller Marianne Brodersen.
Parret har de seneste fire år været forpagtere af kroen på Endelave, hvor de lykkedes med at skabe et populært spisested med en fornuftig økonomi. Nu trak fastlandet og nærheden til familien dog igen, så da de fik muligheden for at komme til Birkemose Golf Club, slog de til.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025