Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Udover nedlukninger og afbud har coronakrisen også givet Jesper Koch, der er kulinarisk direktør for Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg, andre erfaringer med ind i tiden efter pandemien. Nemlig medarbejderplejen i et fag, hvor tonen ellers traditionelt kan være ret kontant, skriver Finans.dk.
”Coronatiden har skabt stor usikkerhed og bekymring blandt især vores unge medarbejdere. Det er virkelig noget, som jeg og vi har skullet tackle i vores medarbejderpleje. Faktisk har jeg valgt at ansætte en moden medarbejder, der har som primær opgave at sikre, at vores ansatte føler sig trygge i en svær tid,” fortæller Jesper Koch.
Tilbage i 2016 blev Jesper Koch hyret som konceptudvikler for Bitten & Mads Clausens Fond, der er bag industrigiganten Danfoss og havde søsat planer om et luksushotel på havnefronten i Sønderborg. Det udviklede sig til rollen som kulinarisk direktør og en af hovedpersonerne, der tegner hotellet udadtil.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025