Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvornår kan vi igen sidde på en bar eller restaurant og drikke øl efter klokken 22, og kan konfirmanderne holde fest på den lokale kro uden restriktioner til marts? Det spørger DR P4 Syd om.
De spørgsmål vil HORESTA gerne have svar på. Organisationen efterlyser en genåbningsplan, for uden en plan frygter HORESTA, at folk ikke tør reservere lokaler og mad til de kommende måneders store arrangementer.
Anni Matthiesen, folketingsmedlem for Venstre, bakker HORESTA op i, at der skal være en genåbningsplan nu.
”Vi håber, vi kan få regeringen til simpelthen at gennemgå restriktionerne en for en og komme med et bud på, hvilke restriktioner man så parat til først at fjerne. Det kunne være et eller andet hint til restauranter og kroer om, hvad de kan forvente sig fremover.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025