Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Jeg vil ikke stresses af korte seatings – så bliver jeg hellere hjemme.” Sådan skriver Berlingskes mad- og vinredaktør i en kritik mod de københavnske restauranter, skriver Berlingske.

Jesper Madirazza-Marcussen, der ejer de københavnske restauranter Pluto, Gorilla, Maison og Retour, giver Søren Frank »fuldstændig ret i«, at korte seatings af halvanden eller to timers varighed kan spænde ben for restaurantoplevelsen. Men han fortæller også, at der hos hans restauranter er mulighed for at blive længere, hvis behovet er der.

”Hvis der er nogen mennesker, der ved, at de kommer klokken 18, men godt kunne tænke sig at være her hele aftenen, så kan de bare kontakte os. Så ved vi jo, at de vil sidde der hele aftenen, og er bordet ledigt, så vil de få bordet hele aftenen,” siger han.

Hvis man spørger Jesper Madirazza-Marcussen, er det især de mange coronarestriktioner, som har forårsaget, at bordreservationerne er blevet kortere. Og det har Søren Frank ikke øje for i sin kritik, mener restaurantejeren.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind