Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ny digital platform med både vægte og bagvedliggende software er opstartsselskabet Foodops vej ind i landets kantiner, hvor de krydser statistik og databehandling med dagligdagen i landets professionelle køkkener, skriver FødevareWatch.dk.
”Vores produkt hjælper professionelle køkkener med at måle madspild, beskrive det reelle fødevareforbrug og optimere menuerne i forhold til hvad folk kan lide. Det er et marked med et kæmpe digitaliseringspotentiale, fordi der er så mange manuelle arbejdsprocesser, siger medstifter Nichlas Saul, der sammen med Christian Borkenfelt har opbygget platformen, som de har store ambitioner med.
Hans fokus på kantinedata stammer ikke mindst fra onklen, adm. direktør og medejer Ronny Saul, fra cateringvirksomheden Jespers Torvekøkken, der også er medinvestor og rådgiver i Foodop. Jespers Torvekøkken er således også på kundelisten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025