Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når vi spiser et måltid, tager vi samtidig en bid af klimaet. Det er efterhånden velkendt, at vores indtag af mad hænger uløseligt sammen med klimaforandringerne, skriver Melina Shannon-DiPietro, Direktør, MAD Academy.
I dag indtager danskerne i stigende grad deres måltider på landets mange restauranter, caféer og hoteller. Tal fra HORESTA viser, at danskerne i 2017 spiste ude på restaurant eller café i gennemsnit 1,6 gange om ugen.
”Hos MAD mener vi, at vores kokke, restauranter og kantinekøkkener rummer et enormt og endnu uforløst potentiale i kampen for et fødevaresystem med større sammenhængskraft – og ikke mindst i kampen mod klimaforandringer. Denne branche har alle dage leveret en vigtig ydelse. Kokke og restauratører tager naturens goder, tilføjer håndværk og omdanner råvarer til lækre og nærende måltider. I selve restauranten klæder serveringspersonalet os på til nye smagsoplevelser ved at vejlede og overtale os til at prøve noget nyt,” skriver hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025