Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den grønne omstilling skal vi spise os til. Det står klart efter den seneste rapport fra Klimarådet, som rådgiver regeringen om løsninger for at sikre en bæredygtig fremtid. En fjerdedel af vores samlede klimabelastning stammer fra den mad, vi spiser, derfor er maden et godt sted at sætte ind, hvis vi skal leve mere klimavenligt.
I de nye kostråd spiller korn en væsentlig rolle i løsningen på den bæredygtige udvikling af køkkener landet rundt. Og det vil Kornets Hus nu give inspiration til, hvordan man kan implementere.
Siden Kornets Hus åbnede i maj 2021, har mere end 17.000 gæster besøgt og fået ny viden og inspiration om kornets kulinariske- og ernæringsmæssige kvaliteter. Skoleklasser, lokale borgere og turister har deltaget i alt fra nørdede surdejskurser til pizza-workshops med fokus på fuldkorn. Kurserne har dermed givet både store og små fornemmelse for kornets kvaliteter og potentialer.
Nu får landets madprofessionelle også muligheden for at få et unikt indblik i kornets verden, når huset lancerer tre nye kursusprogrammer, som udforsker kornets rolle og muligheder i både køkkener og bagerier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025