Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos det nyåbnede Cafeterie 37 i Aarhus er der ikke surdej på menukortet, selvom de serverer kaffe og bagværk. I stedet er der cowboytoast, parisertoast og store kanelgifler bag disken. Det hele er hjemmelavet, kaffen er også lokal, men der er ”ingen romantisk historie bag”, forklarer ejeren til BT.dk. Det handler bare om gode produkter og et skævt koncept.
”Der er surdejsbrød overalt, man kan godt blive lidt træt af det. Hos os skal folk have noget, de husker. Man husker ikke surdej og Gammel Knas,” lyder det fra ejer Nikolaj Agostinetti.
Dørene slog de op i december, men konceptet udvikler de løbende. Målet er bare, at det skal være sjovt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Myndigheder åbner sag mod ulovligt Airbnb-netværk
14-08-2025
-
Clever åbner caféer i opgør med tankstationernes mad
14-08-2025
-
Stort projekt skal nytænke branchens uddannelser
14-08-2025
-
Flere danskere vil på aktiv ferie – især til fods
14-08-2025
-
Turisme i Blåvand splitter – men politisk opbakning består
14-08-2025
-
Gastromé vil forene gourmet og netværk
14-08-2025