Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Margeritten i Allinge kan i år fejre 25 års jubilæum, og det skal markeres på helt særlig vis, mener restauratør Jørn Johnsen. I 1997 købte Kenneth Mortensen lokalerne på kirkeplads i Allinge og omdøbte den daværende restaurant Bornøe til Restaurant Margeritten, skriver Bornholm.nu.
Hen ad vejen er restauranten blevet udvidet og ombygget til at kunne have 110 spisende gæster indenfor.
De første mange år var Margeritten udelukkende en sommerrestaurant med åbent fra maj til september. Det har Jørn Johnsen i løbet af de senere år lavet om på, så Allinge nu har en helårsåben restaurant.
”Vi har jo succes med brunch om søndagen, og har derfor valgt at åbne klokken 13:00 hver lørdag i februar og marts. Første gang er på lørdag,” siger Jørn Johnsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025