Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi er en restaurant i en golfklub, men vi er ikke kun for golfere. Vi er for alle.” Sådan indkapsler Jerry Rasmussen konceptet bag den kommende Restaurant Hornbæk, som til april slår dørene op i Hornbæk Golfklub, skriver Helsingør Dagblad.
Med sig har indehaveren et hold bestående af bornholmere, som til sammen noterer sig for årtier af erfaring inden for restaurationsbranchen, men som aldrig har været selvstændige. Det bliver der nu lavet om på, og det er med lige dele sommerfugle og glæde i maven.
”Efter så mange år, hvor vi har tjent penge til andre mennesker, spurgte vi hinanden, om vi helt ærligt ikke skulle i gang med at tjene nogle penge til os selv. Der er noget frihed i at være ansat - det er der ingen tvivl om - men nu vi indstillet på at gå den ekstra mil. Tiden er til det,” fortæller 39-årige Jerry Rasmussen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025