Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi er en restaurant i en golfklub, men vi er ikke kun for golfere. Vi er for alle.” Sådan indkapsler Jerry Rasmussen konceptet bag den kommende Restaurant Hornbæk, som til april slår dørene op i Hornbæk Golfklub, skriver Helsingør Dagblad.
Med sig har indehaveren et hold bestående af bornholmere, som til sammen noterer sig for årtier af erfaring inden for restaurationsbranchen, men som aldrig har været selvstændige. Det bliver der nu lavet om på, og det er med lige dele sommerfugle og glæde i maven.
”Efter så mange år, hvor vi har tjent penge til andre mennesker, spurgte vi hinanden, om vi helt ærligt ikke skulle i gang med at tjene nogle penge til os selv. Der er noget frihed i at være ansat - det er der ingen tvivl om - men nu vi indstillet på at gå den ekstra mil. Tiden er til det,” fortæller 39-årige Jerry Rasmussen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025