Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke længe siden, at Aarstiderne, der holder til på en gård ved Humlebæk, åbnede spisehus, mødested og en købmand i et og samme lokale på Østerbro. Ideen var at give københavnerne fornyet jordforbindelse, fortalte medstifter af firmaet Søren Ejlersen for nylig til Berlingske.
Nu har de taget endnu et skridt i retning af at få byboere til at sætte pris på naturens frembringelser. På det gamle DSB-areal, som ligger på Vesterbro under navnet BaneGaarden, har Aarstiderne åbnet et spiseri, hvor man kan få serveret morgenmad, frokost og aftensmad.
”Vores idé er at bringe københavnerne tættere på de råvarer, vi alle forbruger. Det vil man også kunne se i vores signaturretter, som kan være alt fra ærtefalafel til rødbedeburger. Udgangspunktet er, at 80 procent af energien kommer fra planter,” siger Søren Ejlersen, som understreger, at de sidste 20 procent kan komme fra animalske kilder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025