Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med 15 selskaber sendt i konkurs mellem april og november i år, er gastroiværksætter og stifter af sushikæden Karma Sushi, fødevarefabrikken Dan Gastro og det mexicanske koncept VACA Morten Hansson for anden gang gået ned med sit livsværk, skriver Berlingske.
Konkursen betyder dog ikke, at det for danskerne er helt slut med at spise hverken sushi eller mexicansk finger food fra de to kæder. En ny ejerkreds har indgået en aftale med Horten – der sammen med Kammeradvokaten er kurator – om at købe restauranterne ud af konkursboet.
”Da vi begyndte at kigge på det, var vi egentlig kun interesserede i VACA-delen, men op til konkursen havde man fået skåret meget af det usunde i koncernen fra, og Karma Sushi i Aalborg er en fornuftig forretning. Så selvom vi kunne have sagt nej til den, er der sådan set ikke nogen grund til det,” siger Danny Plambæk.
Sammen med Morten Larsen, Frank Fjeldhøj og Christian Fjeldhøj udgør han den nye i alt fire mand store ejerkreds.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025