Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Problemet med manglende arbejdskraft er efterhånden et, man i store dele af restaurationsbranchen kender til - og Restaurant Isværket i Lemvig er ingen undtagelse, skriver Erhvervplus ifølge FødevareWatch.

”Vores udfordring nummer ét er at skaffe personale. Vi har to kokkelærlinge i køkkenet, men det er ikke lykkedes os at finde en faglært tjener. Og der er heller ingen unge, som har vist interesse for en læreplads,” siger Sofie Mollerup Andersen, der sammen med Jesper Klitgaard står bag restauranten, til avisen.

Læs hele historien her.

HORESTA: Alt for mange unge ryger på livslang førtidspension

Antallet af unge under 40 år på førtidspension er steget med hele 47 procent på syv år. HORESTA advarer mod udviklingen og opfordrer til, at myndighederne langt mere konsekvent afsøger job- og uddannelsesmuligheder, inden unge sendes ud i livslang passiv forsørgelse.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind