Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Problemet med manglende arbejdskraft er efterhånden et, man i store dele af restaurationsbranchen kender til - og Restaurant Isværket i Lemvig er ingen undtagelse, skriver Erhvervplus ifølge FødevareWatch.
”Vores udfordring nummer ét er at skaffe personale. Vi har to kokkelærlinge i køkkenet, men det er ikke lykkedes os at finde en faglært tjener. Og der er heller ingen unge, som har vist interesse for en læreplads,” siger Sofie Mollerup Andersen, der sammen med Jesper Klitgaard står bag restauranten, til avisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025