Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke altid nemt at være børnefamilie, men det kan kopnudler måske gøre en lille smule nemmere. Det fortæller makkerparret Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg til Børsen, hvor de afslører, at de vil lancere tre typer af kopnudler.
For tiden er der endnu ikke en samarbejdspartner, men makkerparret ved allerede nu, at kopnudlerne skal være veganske, økologiske og produceret i Danmark.
”Vi er begge selv forældre og har lavet mad i mange år, men nogle gange har man bare brug for en hurtig og let løsning – det er nudler. Men der var bare ikke noget på markedet, som var supergodt,” siger direktør og medstifter af Kirk og Maarbjerg Mikkel Maarbjerg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025