Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det lyder ofte fra restaurationsbranchen, at de mangler kvalificeret arbejdskraft. Hos Bistro V i Sæby er det lykkedes at samle et team med flere erfarne medarbejdere i såvel køkkenet som i restauranten. Christian Larsen er på 2. sæson restaurantchef, og han glæder sig over, at der i år er lykkedes at tiltrække en flok velkvalificerede kolleger, skriver Ligeher.nu.
Seneste skud på stammen er assisterende restaurantchef Maria Hofmeister, der de seneste fire år har været tjener hos Fjord Line, hvor hun arbejdede 14 dage på færgen og havde 14 dages fri.
”At arbejde aften og weekend giver mig mulighed for at nyde fritiden i dagtimerne. Stillingen hos Bistro V som assisterende restaurationschef er en fin begyndelse, hvor jeg kan være sparringspartner med restaurationschefen og være med i mange beslutninger,” siger den nye medarbejder hos Bistro V, Maria.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025