Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med sin nyligt publicerede bæredygtighedsrapport har LOCA Gruppen benyttet lejligheden til at offentliggøre nye mål og værktøjer, som er udviklet for at få retning og fremdrift i virksomhedens arbejde med bæredygtighed, skriver CSR.dk.
Arbejdet tager udgangspunkt i et LOCA Manifesto, som de to ejere og stiftere, Merete Holst og Dorte Østergaard, udformede i 2021. Manifestet fokuserede på fem søjler: Maden, Menneskerne, Organisationen, Branchen samt Verden & Verdensmål.
"Vi arbejder efter mantraet "kan man måle det - kan man styre det", og vi har i løbet af 2021 udarbejdet processer og værktøjer, der gør det muligt for os at måle på en lang række af de kriterier, som vi i LOCA Manifesto har identificeret som værende vigtige for bæredygtigheden i vores branche,” siger siger Merete Holst.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025