Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Problemet med faglært personale er ikke nyt og er heller ikke blevet mindre. Måske snarere tværtimod, skriver Folketidende.dk.
”Det er nærmest umuligt at skaffe uddannede til restaurationer med mere i hele landsdelen, konstaterer Allan Hansen, formand for HORESTA Region Sjælland.
Den erfaring gjorde man også ganske hurtigt på det nyrestaurerede Hotel Nørrevang på Marielyst Strandvej. Hotellet åbnede til sommer sidste år.
”Vi har ikke kunnet skaffe eksempelvis kokke lokalt. Så vi har ansat fem kokke, der kommer fra det midtjyske, og så har vi købt et sommerhus her i området, som de kan bo i, mens de er på arbejde,” fortæller Kasper Nielsen, Hotel Nørrevang.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Arp-Hansen Hotel Group sætter omsætningsrekord i 2024
02-05-2025
-
Hotel Fjordgaarden vender udviklingen med millionoverskud
02-05-2025
-
Dansk hotelkæde: Driftsdirektører får nye roller
02-05-2025
-
Stjernekok fra Søllerød Kro med i kulinarisk topmøde på Bornholm
02-05-2025
-
VisitDenmark undersøger Greenpeace-kampagne for brud på ophavsret
02-05-2025
-
Fødevarepriser stiger igen
02-05-2025
-
Billund Lufthavn mærker Ryanairs farvel med stor passagernedgang
02-05-2025
-
Årets dygtigste håndværkere hædres på Københavns Rådhus
02-05-2025