Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Problemet med faglært personale er ikke nyt og er heller ikke blevet mindre. Måske snarere tværtimod, skriver Folketidende.dk.

”Det er nærmest umuligt at skaffe uddannede til restaurationer med mere i hele landsdelen, konstaterer Allan Hansen, formand for HORESTA Region Sjælland.

Den erfaring gjorde man også ganske hurtigt på det nyrestaurerede Hotel Nørrevang på Marielyst Strandvej. Hotellet åbnede til sommer sidste år.

”Vi har ikke kunnet skaffe eksempelvis kokke lokalt. Så vi har ansat fem kokke, der kommer fra det midtjyske, og så har vi købt et sommerhus her i området, som de kan bo i, mens de er på arbejde,” fortæller Kasper Nielsen, Hotel Nørrevang.

Læs hele historien her.

Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering

Det historiske venue på Islands Brygge har fået turismens internationale miljømærke. Direktør Allan Hansen fremhæver medarbejdernes indsats og ambitionen om at gøre bæredygtige valg lettere for kunderne.

Log ind