Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Problemet med faglært personale er ikke nyt og er heller ikke blevet mindre. Måske snarere tværtimod, skriver Folketidende.dk.
”Det er nærmest umuligt at skaffe uddannede til restaurationer med mere i hele landsdelen, konstaterer Allan Hansen, formand for HORESTA Region Sjælland.
Den erfaring gjorde man også ganske hurtigt på det nyrestaurerede Hotel Nørrevang på Marielyst Strandvej. Hotellet åbnede til sommer sidste år.
”Vi har ikke kunnet skaffe eksempelvis kokke lokalt. Så vi har ansat fem kokke, der kommer fra det midtjyske, og så har vi købt et sommerhus her i området, som de kan bo i, mens de er på arbejde,” fortæller Kasper Nielsen, Hotel Nørrevang.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025