Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Allentoft og Martin Kristensen er eftertragtede. Og det er endda mildt sagt. De er kokkeelever, og dem er der kritisk mangel på i hotel- og restaurationsbranchen, skriver HSFO.dk.
”Vi mangler i den grad både kokke og tjenere i faget generelt,” siger Kari Brandsgård, hoteldirektør og ansvarlig for at guide gruppen af potentielle nye elever rundt i de historiske rammer på Jørgensens Hotel.
Andreas Allentoft og Martin Kristensen udgør eleverne i køkkenet p.t. De skal gerne have selskab af i hvert fald én, allerhelst to, fastslår hoteldirektøren.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025