Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De stigende udgifter på råvarer, gas og el er begyndt at gøre sit indtog på restaurationsbranchen, hvilket HORESTA sagtens kan skrive under på, fortæller FødevareWatch.dk.
”Vi får opkald fra folk i branchen med tårer i øjnene, fordi de bruger gas til at varme deres forretning op med. Og når gasregningen stiger enormt, rammer det hele bundlinjen,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA.
For HORESTA er det vigtigt, at der sker en lempelse af afgifter på energi. Og her skal politikerne på banen. Kristian Nørgaard understreger, at det er helt afgørende at sikre, at de ekstra indtægter, som staten oplever fra afgifter, kommer tilbage og gavner erhvervet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025