Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokkenes Kokketalent er en talentkonkurrence for unge kokke i branchen. Den 27. september løber den første semifinale af stablen på Molskroens gourmetrestaurant, hvor de skarpe kokkeelever skal kæmpe om at komme videre. Det skriver adresseavisen Syddjurs.
De seks stjerneskud er Sophia Rosa Antorini (Restaurant Fru Larsen), Mark Geertsen Bro (Restaurant Støberiet), Jonas Bisgaard Dahl (Restaurant Substans), Laura Nyborg Adamsen (Restaurant Pihlkjær), Lucas Juhl Nielsen (Restaurant Pasfall) og Frida Jensen (Restaurant Hærværk).
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025