Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ligesom mange andre steder i landet står indehaver af Restaurant Bølgen i Thyborøn med den udfordring, at han mangler arbejdskraft. Underbemandingen havde den konsekvens, at Restaurant Bølgen, der har plads til 150 gæster, havde lukket til frokost sommeren igennem. Det skriver Lemvig Folkebladet.

”Vi har haft en fantastisk god sommer med fuld belægning og mange gæster i Restaurant Bølgen, men vi har i den grad manglet arbejdskraft. Hvis der kom en bus med 15 personer, så ansatte jeg dem på stedet”, siger Lars Byskov.

Læs hele historien her.

HORESTA: Alt for mange unge ryger på livslang førtidspension

Antallet af unge under 40 år på førtidspension er steget med hele 47 procent på syv år. HORESTA advarer mod udviklingen og opfordrer til, at myndighederne langt mere konsekvent afsøger job- og uddannelsesmuligheder, inden unge sendes ud i livslang passiv forsørgelse.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind