Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Morten Kragh Hedegaard har snart været chef for Halifax Burger i et år. Et år som han beskriver som det hårdeste nogensinde, da coronapandemien har holdt kæden lukket i en lang periode, og nu står han med to andre store udfordringer – gæld og mangel på personale. Det skriver FødevareWatch, der har mødt Morten Kragh Hedegaard til en snak om at overtage titlen som direktør i et kritisk år.
"Den økonomiske uvished lige nu gør, at vores fokus stadig er kortsigtet. Hvis alt skal betales tilbage til tiden ift. forhold til lån, moms & skat og AM-bidrag, så presser det vores likviditet rigtig meget i 2022," siger Morten Kragh Hedegaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025