Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurantbranchen har brug for arbejdskraft nu og her, og det løser regeringens forslag ikke. Sådan lyder det fra Piet Klein, som er administrerende direktør på Restaurant Flammen og fra HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch. Det skriver Finans.

”Problemerne er af en sådan størrelse, at vi ikke kan løse det alene med de personer, der allerede er her i landet,” siger Kirsten Munch.

Læs hele historien her.

HORESTA: Alt for mange unge ryger på livslang førtidspension

Antallet af unge under 40 år på førtidspension er steget med hele 47 procent på syv år. HORESTA advarer mod udviklingen og opfordrer til, at myndighederne langt mere konsekvent afsøger job- og uddannelsesmuligheder, inden unge sendes ud i livslang passiv forsørgelse.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind