Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Julen står for døren. Det gør julefrokosterne også - og der er i den forbindelse meget at indhente for landets restaurant- og kulturliv, som sidste år måtte lukke ned og mistede store dele af julefrokostsæsonen. Nu er der igen snak om mulige restriktioner, heriblandt at indføre coronapasset på restauranter. Det skriver TV2.
”Efter tæv i halvandet år ville det være katastrofalt overhovedet at begynde at tænke på restriktioner,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA.
”Og der må efterhånden gerne være lidt refleksion over, om det skal være én branche, der bærer byrden og regningen for det her,” tilføjer han.
Han mener, at den politiske diskussion om restriktioner allerede kan medføre adfærdsændringer, som også kan være dyre for HORESTAs medlemmer.
”Hvis man begynder på coronapas eller andre restriktioner, bliver gæsterne nervøse og siger, ”så må vi hellere lade være”, og så vil vi opleve aflysninger”, siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025