Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Manglen på kokke har gjort, at Restaurant Remisen i Nyborg må give op og lukke restauranten ned. Dørene er lukket, og personalet er sagt op. Det skriver Fyens Stiftstidende.
”Vi har på alle mulige måder forsøgt at få kokke. Men det er ikke engang sådan, at de kommer og spørger til lønnen. Der er bare ikke nogen kokke,” fortæller Tørk Eskild Furhauge, der er adm. direktør i Naturfrisk Group, som restauranten er en del af.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025