Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er anden gang, at ”Corona som Springbræt” løber af stablen. Denne gang har arrangørerne tilsat bouillonterningen ekstra krydderier, men den består stadig af de vigtigste ingredienser for et succesfuldt ”nyt normalt”, der giver de deltagende restauranter mulighed for at stå stærkere i den nye virkelighed efter Corona.

Se og hør mere om forløbet, og hvad tidligere deltagere har fået ud af at være med her.

Arrangementet finder sted den 11. januar kl. 8.30 – 15.30.

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 22. december kl. 12.00.
Der er kun 20 pladser, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en stol!

Læs mere og tilmeld dig her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind