Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den københavnske madscene sammenlignes i Financiel Times med Silicon Valley i Californien, som er højborg for innovation og teknologi. Det skriver B.T.
Financiel Times har været forbi hovedstaden for at undersøge og sætte ord på, hvad det er, vi i Danmark lykkes med, og gennem en længere artikel peger de bl.a. på bæredygtighed og nytænkning.
På rundturen har mediet besøgt flere restauranter, der fortæller om deres måde at arbejde med innovation og bæredygtighed på. Både når det kommer til at mindske madspild, genbrug, madlavning på en ansvarlig måde og promovering af regenerativt landbrug.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025