Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den udbredte holdning blandt hoteller, restauranter og nattelivsaktører er, at man kan leve med coronapasset, som også giver en tryghed for kunderne, men frygten er yderligere restriktioner. Det skriver Finans.dk og Jyllands-Posten.

”Vi er frustrerede over, at serveringssteder igen skal holde for, men vi tager det på os for at undgå det, som er værre. Vi kan leve med coronapasset, men det er helt afgørende, at der ikke kommer yderligere krav. Branchen står over for en meget vigtig periode op til jul med stor travlhed. Det vil være ødelæggende, hvis der kommer flere restriktioner,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA.

Fra Peder J. Madsen, som er adm. direktør på Hotel Koldingfjord, lyder det:

”Vi kan sagtens håndtere et krav om coronapas. Til gengæld er det gift for vores sektor, hvis der breder sig usikkerhed og snak om flere restriktioner. Vi er i branchen i forvejen hårdt spændt for og står over for en sæson med julefrokoster, møder, konferencer og andet. Jeg frygter, at en beslutning om, at covid-19 atter betragtes som en samfundskritisk sygdom, kan skabe bekymringer.”

Læs hele historien her.

Hotel Koldingfjord styrker driften med ESG Monitor

Arbejdet med ESG Monitor er blevet en del af hverdagen for Hotel Koldingfjord. Hør hotellets direktør, Peder J. Madsen, fortælle, hvordan værktøjet skaber overblik og styrker beslutningerne på hotellet.

Log ind