Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den Danske Spiseguide besøgte for første gang Færøerne i 2008, hvor de oplevede kvaliteterne ved det færøske køkken og et højt gastronomisk niveau. Siden da har Færøerne haft et særafsnit i Den Danske Spiseguide, hvor danskerne har kunnet blive klogere på den færøske madkultur.

Ønsket om at udbrede det på engelsk har Den Danske Spiseguide taget til sig, og for første gang nogensinde udgives Faroe Best, som hylder og anerkender det færøske køkken, og som udgør pendanten til Den Danske Spiseguide.

Samme klassifikationer og kåringer gør sig gældende, når Faroe Best udgives den 21. november.

Udgivelsen fejres med en stor Galla Fest på restaurant Husagardur, hvor bl.a. Årets Restaurant, Årets Gennembrud og Årets Grønne Servering bliver kåret.

Man kan tilmelde sig arrangementet her.

Færøsk turisme runder historisk milepæl

Turismen på Færøerne passerede i 2024 for første gang én milliard kroner i omsætning. Branchen er nu den tredjestørste eksportindustri og skaber både vækst og arbejdspladser på tværs af øgruppen.

Stjernekok åbner ny restaurant på Færøerne

Efter lukningen af Michelin-restauranten KOKS åbner Poul Andrias Ziska i april sin egen restaurant, PAZ, i Tórshavn. Målet er at videreføre Nordatlantens førende gastronomi og bringe en Michelin-stjerne tilbage til Færøerne.

Log ind