Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den Danske Spiseguide besøgte for første gang Færøerne i 2008, hvor de oplevede kvaliteterne ved det færøske køkken og et højt gastronomisk niveau. Siden da har Færøerne haft et særafsnit i Den Danske Spiseguide, hvor danskerne har kunnet blive klogere på den færøske madkultur.
Ønsket om at udbrede det på engelsk har Den Danske Spiseguide taget til sig, og for første gang nogensinde udgives Faroe Best, som hylder og anerkender det færøske køkken, og som udgør pendanten til Den Danske Spiseguide.
Samme klassifikationer og kåringer gør sig gældende, når Faroe Best udgives den 21. november.
Udgivelsen fejres med en stor Galla Fest på restaurant Husagardur, hvor bl.a. Årets Restaurant, Årets Gennembrud og Årets Grønne Servering bliver kåret.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025