Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
KOKS, der havde to Michelin-stjerner, lukkede i november, og en genåbning på ny destination forventes tidligst i 2026.
Poul Andrias Ziska starter PAZ sammen med medejer Leivur Samuelsen i Hotel 62N, dog uden tilknytning til hotellet. Restauranten bliver mindre end KOKS, men bevarer de samme gastronomiske ambitioner.
Menuen vil ligne KOKS’, men med færre ressourcekrævende serveringer. Beliggenheden i byen giver en mere stabil drift end den tidligere placering i naturen, hvor logistiske udfordringer ofte skabte problemer.
Med Ræst og KOKS' fremtidige genåbning vil Færøerne have tre fine dining-restauranter.
Læs hele historien på Berlingske (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025