Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

KOKS, der havde to Michelin-stjerner, lukkede i november, og en genåbning på ny destination forventes tidligst i 2026.

Poul Andrias Ziska starter PAZ sammen med medejer Leivur Samuelsen i Hotel 62N, dog uden tilknytning til hotellet. Restauranten bliver mindre end KOKS, men bevarer de samme gastronomiske ambitioner.

Menuen vil ligne KOKS’, men med færre ressourcekrævende serveringer. Beliggenheden i byen giver en mere stabil drift end den tidligere placering i naturen, hvor logistiske udfordringer ofte skabte problemer.

Med Ræst og KOKS' fremtidige genåbning vil Færøerne have tre fine dining-restauranter.

Læs hele historien på Berlingske (kræver login)

Skærpede brandsikringskrav: Bliv klar til næste brandsyn

HORESTA og Brand- og Sikringsteknisk Institut inviterer til gratis webinar om BR18-reglerne, der dækker kravene til brandsikkerhed i bygninger. Herunder hvordan brandtekniske installationer skal kontrolleres og vedligeholdes, og hvad det betyder for hoteller og restauranter.

Log ind