Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I Danmark er vi knap så klar på en plantebaseret omstilling. Det viser det europæiske projekt Smart Protein, som placerer Danmark sidst i feltet af lande, der tager et større skridt i en plantebaseret retning, skriver FødevareWatch.
I undersøgelsen fortæller 67 pct. af danskerne, at de enten vil spise den samme mængde kød eller mere.
"Danmark er et meget progressivt land på mange punkter, men når det kommer til vores valg af fødevarer, er vi meget konservative. Det er bemærkelsesværdigt, at Danmark ikke flytter sig så hurtigt, mens man i Tyskland ser et bredere skifte i befolkningen," siger Armando Perez-Cueto, projektleder for Smart Protein, Institut for fødevarevidenskab på Københavns Universitet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025