Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvis coronapasset kan afværge en tredje nedlukning, er det et acceptabelt værktøj for at bremse smitten med coronavirus. Sådan lyder det fra Anders Nikolaisen, der er direktør for Jensens Bøfhus, efter regeringen har varslet, at coronapasset bliver genindført på blandt andet restauranter og i nattelivet. Han påpeger, at det vigtigste for dem er, at de kan holde åbent og deres medarbejdere er beskæftiget. Det skriver Berlingske.
Fra HORESTA lyder det:
”Det er ikke et forslag, der kommer fra os, men vi skal for alt i verden undgå nedlukninger. Det har vi ganske enkelt ikke råd til,” siger Kristian Nørgaard, der er politisk direktør i HORESTA.
Og han tilføjer:
”Når det er sagt, så er vi trætte af at blive brugt som branche til at skulle tilskynde folk til at blive testet og vaccineret. Vi håber derfor, at man politisk tænker lidt bredere - herunder ser på, hvor smitten er stor og sætter ind der. Altså i visse landsdele og hos børn og unge.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025