Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvis coronapasset kan afværge en tredje nedlukning, er det et acceptabelt værktøj for at bremse smitten med coronavirus. Sådan lyder det fra Anders Nikolaisen, der er direktør for Jensens Bøfhus, efter regeringen har varslet, at coronapasset bliver genindført på blandt andet restauranter og i nattelivet. Han påpeger, at det vigtigste for dem er, at de kan holde åbent og deres medarbejdere er beskæftiget. Det skriver Berlingske.
Fra HORESTA lyder det:
”Det er ikke et forslag, der kommer fra os, men vi skal for alt i verden undgå nedlukninger. Det har vi ganske enkelt ikke råd til,” siger Kristian Nørgaard, der er politisk direktør i HORESTA.
Og han tilføjer:
”Når det er sagt, så er vi trætte af at blive brugt som branche til at skulle tilskynde folk til at blive testet og vaccineret. Vi håber derfor, at man politisk tænker lidt bredere - herunder ser på, hvor smitten er stor og sætter ind der. Altså i visse landsdele og hos børn og unge.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025