Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
28-årige Kristian Berg Madsen, der er nyuddannet kok og til daglig arbejder på Hotel Frederiksminde, modtog i søndags Oluf Brønnums Fonds Talentpris. Det fremgår af en pressemeddelelse.
”Fonden håber på at øge opmærksomheden omkring kokkefaget og få flere til at søge denne vej ift. uddannelse. Den gode madoplevelse kræver dygtige kokke - og de er en mangelvare pt. Den udvikling skal vendes, så Danmark kan fastholde sin position som gastronomisk magtcenter, og vi som gæster også fremover har noget at se frem til, hvad enten vi besøger en restaurant, et hotel eller en kantine. Og den opgave vil vi gerne give vores beskedne bidrag til,” siger Anders Brønnum-Schou, der er administrerende direktør hos Oluf Brønnum & Co. A/S.
Med prisen følger også et rejsegavekort på 50.000 kroner, som den unge kok allerede har en idé om, hvad skal bruges til. Han vil bl.a. gerne til Japan.
”Jeg vil gerne til Japan for at dykke ned i deres måde at fermentere på og deres miso og umami. De er meget dygtige, ikke mindst hvad angår vegetarretter, som interesserer mig meget,” fortæller Kristian Berg Madsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025