Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Topkokken Wassim Hallal har formået at mestre den relativt sjældne kunst både at have en restaurant på højeste niveau og konsekvent tjene gode penge på den. Det er endnu engang blevet bevist i et nyt regnskab fra Wassim Hallals aarhusianske restaurant Frederikshøj, skriver Finans.dk.
Den etstjernede Michelin-restaurant kom ud af 2019/2020 med et overskud efter skat på 2,8 mio. kr. Det er 14. gang i træk med positive tal på bundlinjen for Frederikshøj og 8. millionoverskud på stribe.
”Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende. Årets resultat er påvirket af nedlukningen pga. Covid-19,” står der i det nye regnskab fra Frederikshøj, der har Wassim Hallal som eneejer og direktør.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025