Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi har set udfordringer. Vi har set en finanskrise. Vi har set alt muligt. Det her er et helt andet spil, som vi ikke har prøvet før. Sådan beskriver driftsdirektør i restaurantgruppen Sovino Brands, Lasse Sørensen, det seneste år med corona til DR TV-Avisen.
”Det har været udfordrende at få økonomien til at hænge sammen og sørge for at personalet kommer godt ud af det her,” siger Lasse Sørensen om virksomhedens 14 restauranter.
Han mener, at virksomheden, til trods for kompensationsordningerne og lån fra staten, har haft omkostninger på 50 mio. kr. Lasse Sørensens budskab i forbindelse med en genåbning er, at virksomhederne får forudsætningerne for at tjene penge, og der er et vist antal gæster i restauranten afgørende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025