Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi er klar til at åbne, men hvis vi kun må åbne for gæster med vaccinepas eller en dugfrisk coronatest, så vil det være et kæmpe slag. Vores kundegrundlag bliver begrænset, og vi skal opbygge et system, hvor vi tjekker folk, siger Katia K. Østergaard, administrerende direktør i HORESTA til B.T.
Jan Laursen ejer Bone's-restauranterne, der ligesom alle andre spisesteder har været tvangslukket siden før jul. Hvis hans restauranter bliver pålagt, at ingen gæster uden vaccinepas eller negative coronatest må komme ind, så bliver genåbningen en slatten omgang, mener han. Jan Laursen har nu mistet tålmodigheden med politikerne og advarer om, at restauranterne ikke må komme sidst på genåbningslisten.
”Politikerne har spredt en falsk myte om, at det er farligere at sætte sig på en restaurant med god plads end at stå som sild i en tønde i Bilka. Vi er ekstremt frustrerede over, at restaurationerne virker til at være røget langt ned på genåbningslisten. Vi taber mange, mange tusinde kroner hver dag. Og hvis vi skal kunne betale af på den gæld, når vi genåbner, så vil begrænsninger som vaccinepas ramme vores forretningsgrundlag hårdt,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025