Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selvom restauranter og caféer nu igen har udsigt til at byde gæster indenfor, er formanden for HORESTA i Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen, langt fra begejstret for den genåbningsplan, som politikerne præsenterede mandag aften, fortæller TV MidtVest.
Det er specielt beslutningen om, at man skal fremvise et coronapas for at komme på restaurant, der frustrerer formanden.
”Det er sjovt, at det er restauranter og frisører, der skal holde for. Vi kan stadig gå i supermarkedet, og vi kan stadig bruge offentlig transport, og de har cirka samme smitterisiko som restauranter. Jeg er bange for, at det bliver tidskrævende, besværligt og måske også uforståeligt for gæsterne,” siger Jakob Beck Wätjen, der i det daglige er hotelchef på Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus i Silkeborg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025