Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er en glad Peter Thaisen, der endelig har fået nogle datoer at se frem til. 21. april må han nemlig åbne med udendørs servering på Thaisen Ma'hus, hvor gæsterne igen kan nyde et måltid eller noget til ganen - i hvert fald hvis de fremviser en højst 72 timer gammel negativ coronatest, skriver Fyns Amtsavis.
”Helt grundlæggende er det dejligt, at vi langt om længe har fået udsigt til nogle datoer. Vi har gået i næsten stresstilstande siden december, fordi det hele tiden har hængt over hovederne på os, at vi kunne blive åbnet med kort varsel. Der er mange ting, der skal på plads i restauranten før en genåbning - der skal varer på hylderne og laves en vagtplan - så planlægningsmæssigt er jeg glad,” fortæller Peter Thaisen.
Peter Thaisen har tænkt sig at snakke med Faaborg-Midtfyn Kommune om en udvidelse af det udendørs areal, han kan servere på, så flere gæster får mulighed for at spise frokost eller drikke en kop kaffe på Thaisen Ma'hus.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025