Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Siden jeg stod i lære som tjener, der har jeg altid sagt: »Det der, det skal være mit sted en dag«. Og nu sker det så. 30 år efter.” Det fortæller Christina Holme Larsen fra Slagelse, som ikke er til at skyde igennem. For kvinden, der hele to gange blev fyret fra sit kokke-job under coronakrisen og siden valgte at tilberede mad som en hjælp til særligt ensomme ældre for til sidst at oprette egen catering-virksomhed, starter snart et nyt kapitel. Den 1. maj vil hun nemlig åbne restauranten »C Mad Klubben Restaurant«, skriver Sjællandske.
Der sker i lokaler ved Stillinge Strand, der tidligere har båret navne som både ”Momi” og ”Strandens Restaurant” - men som ifølge Christina Holme Larsen skal kunne noget helt nyt og særligt.
”Den (restauranten, red.) skal kunne det, som alle de andre ikke kan: Tilbyde god, gammeldags mad, forklarer den lokale kok, der det sidste år har haft fuld fart på. Og hvis kommende restaurant ikke er det eneste særlige, hun i dag kan fortælle om”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025