Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I HORESTA vækker genåbningsaftalen både glæde og hård kritik, skriver Fyens Stiftstidende.

”Det er godt, at man kan komme i gang, men det er ude af proportioner, at man, som det er lige nu, må være fem samlet og 10, hvis det er udendørs. Og man skal så have et coronapas, og der er stadigvæk alle de andre regler,” siger Kristian Nørgaard, politisk chefkonsulent i HORESTA.

Når restauranterne nu må forholde os til, at de skal have coronapasset, er HORESTAs appel, at man i hvert fald får kigget på de andre restriktioner, som forsamlingsforbuddet og klokken 22-reglen. For når alle gæster er negative, hvorfor er det så, at man skal gå hjem klokken 22? Og når alle er negative, hvorfor må man så ikke være 11, spørger Kristian Nørgaard.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind