Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I løbet af 2020 har forskere på Aarhus Universitet (MAPP Centret og Institut for Fødevarer) udarbejdet fem spændende forskningsprojekter om forbrugeradfærd, sundhed og fødevarer for Fødevarestyrelsen.
På et webinar, som finder sted den 4. marts kl. 13-15.40, kan I få indsigt i de vigtigste konklusioner.
Her vil blive præsenteret resultaterne om bl.a. anprisninger, Nøglehullet, mindre kød, forbrug af convenience food, snacks og sodavand samt tilvænning til mindre sød smag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025