Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I løbet af 2020 har forskere på Aarhus Universitet (MAPP Centret og Institut for Fødevarer) udarbejdet fem spændende forskningsprojekter om forbrugeradfærd, sundhed og fødevarer for Fødevarestyrelsen.
På et webinar, som finder sted den 4. marts kl. 13-15.40, kan I få indsigt i de vigtigste konklusioner.
Her vil blive præsenteret resultaterne om bl.a. anprisninger, Nøglehullet, mindre kød, forbrug af convenience food, snacks og sodavand samt tilvænning til mindre sød smag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025