Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I løbet af 2020 har forskere på Aarhus Universitet (MAPP Centret og Institut for Fødevarer) udarbejdet fem spændende forskningsprojekter om forbrugeradfærd, sundhed og fødevarer for Fødevarestyrelsen.

På et webinar, som finder sted den 4. marts kl. 13-15.40, kan I få indsigt i de vigtigste konklusioner.

Her vil blive præsenteret resultaterne om bl.a. anprisninger, Nøglehullet, mindre kød, forbrug af convenience food, snacks og sodavand samt tilvænning til mindre sød smag.

Tilmeld jer her.

Momsdebat blusser også op i nabolande

I Norge presser politikere på for at sænke momsen på fødevarer forud for valget. Store dagligvarekæder erklærer sig villige til at sænke priserne, hvis momslettelser bliver en realitet.

Kost

Få styr på reglerne for kostordninger, skat og overenskomst – og hvordan du som arbejdsgiver navigerer i dem.

Log ind