Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aalborgs historiske herregårdshotel Scheelsminde markerer i år sit coronaudsatte 60 års jubilæum under Familien Bühlmanns vinger. Det sker med en netop afsluttet, kæmpe opgradering af såvel de fysiske rammer, interiør og indretning - samt hvad angår det stadig mere ambitiøse gastroniveau i køkkenet.

Fysisk har de sidste 49 af hotellets i alt 95 værelser, restaurant samt loungeområdet omkring receptionen fået en kraftig men respektfuld renovering for et tocifret millionbeløb.

Men meget er også sket i restaurantionslokalet og i det store køkken med de ca. 30 tilknyttede kokke, tjenere og elever, der holder restauranten åben morgen, middag og aften. Her har den unge kapacitet og nye køkkenchef, Christian Nurup, siden efteråret 2020 holdt de overordnede tøjler.

Fantasirige og gennemstrukturerede Christian har trods sine endnu kun 25 år allerede tjent som souschef på nestoren blandt danske Michelin-restauranter Søllerød Kro og også på bl.a. navnkundige Restaurant Kul.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind