Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det har været fremme i løbet af de seneste uger, at mange unge rundt om i hele landet har skiftet tjenerjobbet ud med en stilling hos et covid-19 testcenter. Om tidligere tjenere i Sønderborg også er blevet podere, må stå hen i det uvisse, men Leif Jessen, der er indehaver af Hr. Jessen, genkender udfordringen, skriver Jydske Vestkysten.
Han har svært ved at finde nyt personale efter genåbningen af landets restauranter den 21. april 2021.
”De unge er rigtig vanskelige at få fat i til tjenerstillinger, men kokke er det også,” siger Leif Jessen og påpeger, at han ikke ved, hvor mange der har forladt branchen til fordel for en stilling hos enten Region Syddanmark eller Carelink, som står for henholdsvis PCR-test og kviktest.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025