Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De lyse sommeraftener nærmer sig og kalder på hyggeligt samvær på restauranter, cafeer og barer. Men restauratørerne skal desværre stoppe udskænkningen kl. 22 og sende gæsterne hjem senest kl. 23 - inden det for alvor bliver mørkt, skriver HORESTA og en række øvrige organisationer i et fælles indlæg i Berlingske.
”Danskerne har igennem gennem halvandet år handlet med imponerende omtanke, og det kan de også efter kl. 23. Det er heldigvis blevet tilladt holde private fester ude i byen helt til kl. 05. Men private arrangementer i forsamlingshuse og selskabslokaler skulle nødigt udkonkurrere professionelle serveringssteder, som igennem mere end et år har bevist, at de er i stand til at håndtere smitterisikoen, skriver forfatterne.
Afsenderne er Kirsten Munch Andersen, politisk chef, HORESTA, Lars Ramme Nielsen, chef for turisme og oplevelsesøkonomi, Dansk Erhverv, Lars Thykier, administrerende direktør, Danmarks Rejsebureau Forening, Carsten Suhrke, formand, Vin & Spiritus Organisationen i Danmark, Anders Baagland, formand, Danske Handelsbyer, Torben Hoffmann Rosenstock, direktør, Danmarks Restauranter & Caféer, og Niels Hald, direktør, Bryggeriforeningen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025