Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranter sætter lokale fødevarer på menuen, landmænd inviterer fremmede til debat og middag hjemme i stuehuset, Rosa bager kage af lokale råvarer, Mads Langer synger fællessang om klimaet hos Naturkraft, et nyt vestjysk spiritusbrand lanceres og en lang række lokale fødevareproducenter åbner dørene for at vise alle deres produkter. Med mere end 50 events rundt i det midt- og vestjyske bliver der rig mulighed for at undersøge, smage og diskutere områdets lokale fødevarer, når Business Region MidtVest i weekenden 27. – 30. maj inviterer alle der spiser, bestemmer, høster og forarbejder til Madmødet 2021, der er en fælles fejring af de lokale fødevarer.
Til forskel fra de andre danske fødevarefestivaller, så afholdes Madmødets mange events rundt hos de lokale fødevareproducenter, restauranter, kulturinstitutioner, uddannelsessteder, gårdbutikker, fiskefartøjer, havne, bryggerier, gårde og andre steder med rod i fødevareoplevelser- og produktion. Og med de nye lempelser i forhold til Covid-19, er konceptet velegnet til afholdelse.
”Fordelene for os er, at de mange events er lagt ude hos landmændene, fiskerne, virksomhederne, restauranterne og producenterne selv, og på den måde kan de håndtere deres gæster og på tryg vis præsentere dem for de fantastiske fødevarer, der produceres her i vores område. Vores mål er at samle politikere, meningsdannere og beslutningstagere og få dem til at kigge ind i den fremtidige fødevareproduktion her i vores område, og på den måde skabe gode vækstbetingelser for virksomhederne. Samtidig vil vi servere nogle gode smagsoplevelser for borgerne,” siger Susanne Nors, Leder af Business Region MidtVest.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025