Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter at have arbejdet som hjemmesygeplejerske i 18 år er det en ny verden for Annemette Pontoppidan Pedersen at være trådt ind i, når hun nu har titlen som daglig leder og hotelværtinde hos Steenbergs Hotel & Brasserie i Nykøbing, skriver Nordjyske Stiftstidende.
Til at give de dejlige madoplevelser står Allan Poulsen, der kommer med erfaring fra anerkendte gourmetrestauranter, herunder flere med Michelin-stjerner, i spidsen for som køkkenchef. Restauranten er et moderne, fransk brasserie med et udtryk, der er lettere end på et klassisk fransk brasserie, og med et fokus på lokale råvarer, fortæller Allan Poulsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025