Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Derfor har skolen nu gjort det muligt for mestre og elev at bestemme, hvornår de foretrækker, at eleven skal på skole. Eleverne kan starte skoleforløb alle årets dage, på nær når ZBC er ferielukket – og skolen behøver kun få dages varsel før opstart. Og den fleksibilitet højner kvaliteten af uddannelsen, fortæller Mona Pedersen Lundgren, der er områdeleder på Kokke- og tjenerskolen, ZBC Slagelse:
”Eleverne kan få deres praktikmål tilegnet i sæsonen, og når vi modsat er i de mere stille perioder, er der ro til at fordybe sig i skoleopholdene.”
At lave fleksibel opstart på skoleforløbene kan lade sig gøre, fordi læringsforløbene er blevet individualiseret. Samtidig er der mulighed for at tage en del af undervisningen online.
”På den måde er skoleforløbene også mere tilpasset den enkelte elev. Samtidig har eleverne mulighed for at lære af dem, som de går på hold med, men som ikke nødvendigvis er samme sted i uddannelsen. Og det lærer de rigtig meget af,” siger Mona Pedersen Lundgren fra ZBC.
En af dem, der glæder sig over den mere fleksible tjeneruddannelse på ZBC, er Connie Christensen, ejer af Vilcon Hotel & Konferencegaard.
”Jo mere fleksibelt, jo bedre for os, så vi er meget glade for initiativet. Samtidig er online undervisning også en stor fordel for de elever, som er ordblinde, da de nemt kan bruge deres hjælpeprogrammer på computeren.”
Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hilton vil åbne tre nye hoteller om ugen i 2025
11-06-2025
-
Marriott tester AI til smartere værelsesfordeling
11-06-2025
-
Nyt boutiquehotel åbner i København
11-06-2025
-
BonBon-Land fordobler overskud efter gæstefremgang
11-06-2025
-
Dansk rigmand åbner sommerbar på Bornholm
11-06-2025
-
Hoteldirektør støtter taxa-forslag: Gæster risikerer at stå uden kørsel
11-06-2025
-
To danske restauranter blandt verdens 100 bedste
11-06-2025
-
Erfaren salgsprofil vender tilbage til HUSET Middelfart
11-06-2025