Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Stefan Klausholm Petersen og hans partnere bliver ansvarlige for forplejningen i Aalborg Kongres & Kultur Center. Anders Westmark Nielsen som køkkenchef, og Peder Juul Lundgaard får en bærende rolle inden for logistik og koordinering.
”Vores vision i samarbejdet med AKKC er, at vi vil være Aalborgs forplejningspionér, og ikke kun vil vi sørge for de lækreste råvarer og gerne lokale, vi vil også fortsætte og intensivere vores fokuserede arbejde med bæredygtighed, grøn omstilling og social ansvarlighed,” fortæller Stefan Klausholm Petersen, og fortsætter:
”Vi arbejder målrettet med FN’s Verdensmål, fordi det giver mening, og det betyder meget for os, at vores daglige virke giver mere end ”bare” smagsoplevelser. Netop derfor engagerer vi os i forskellige projekter, der sætter et positivt aftryk. Vi har på det menneskelige plan pt. cirka 20 procent af vores medarbejdere, der kommer fra kanten af et arbejdsliv, hvor vi samarbejder med Jobcenteret og Kriminalforsorgen. I forhold til miljøet tænker vi det ind i alle vores beslutninger om f.eks. råvarer, transport, madspild osv. Vi har et skarpt blik rettet mod lokale leverandører, økologiske råvarer og bæredygtige alternativer og egenproduktion f.eks. vores bagerafdeling,” lyder det.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025